Sexy Style / Heels a la Garriga i Vic

3    6

El dissabte vinent 15 d’octubre tenim dansa matí i tarda!

Al matí, estarem a Interdansa a La Garriga amb una hora i mitja de classe de talons. Escalfament, diagonals i coreografia, amb les músiques més sensuals d’ara i sempre.
El nivell és intermig. Qualsevol que hagi ballat alguna vegada, sigui l’estil que sigui, hi pot accedir. La classe està pensada per a què tots els nivells puguin gaudir. El preu de la masterclass és de 15€ i pots fer la teva inscripció directament a la secretaria d’Interdansa o si ho prefereixes a través del mail ebsinterdansa@gmail.com posant MASTER HELLS com a referència.

I a la tarda ens anem cap a Vic al Dance Studio Vic. Aquí tindrem 3 hores de classe.
Una primera classe dedicada al Burlesque, d’on són els origens d’aquest nou estil de talons. El Burlesque original és remunta als principis dels stripteases als anys 50. Però nosaltres només ens centrarem en la part del ball. Amb músiques com les de Etta James, Bettye Lavette… ens traslladarem una època on el glamur n’és el protagonista.
La segona classe serà una mica més moguda. Rihanna, Beyonce, Ciara… ens faran posar les sabates de taló i treure la nostra part més sensual. Per ballar amb talons es necessita molta actitud, equilibri i pràctica. En aquesta classe seran aquests els tres punts que treballarem mitjançant escalfament, diagonals i coreografia. Una pinzellada d’un tipus de ball que enganxa i no deixa indiferent… tant ballarines com espectadors 😉
El preu de la masterclass és de 25€ (15€ si només fas una classe) i pots fer la teva inscripció directament a la secretaria del Dance Studio Vic o si ho prefereixes a través del mail info@dancestudiovic.com posant MASTER SEXY com a referència.

T’espero el dissabte 15 a la Garriga o a Vic!

Si ets de Barcelona, vine a passar al dia a qualsevol de les dues poblacions i gaudeix extra de la teva classe.
La Garriga: 25 minuts en cotxe des de vall d’Hebron o 45 min en tren (R3) des de Plaça Catalunya.

Vic: 45 minuts en cotxe des de Vall d’Hebron o 60 min en tren (R3) des de Plaça Catalunya.

 

Anuncio publicitario